Dragă Jurnal în mişcare,

Cine este Claudia?! Uneori mă întreb și eu. Însă de dragul de a trage o concluzie împreună am să spun că reprezint un mic fragment din lumea asta cu o poveste şi o nebunie proprie.

Iubesc fotografia, călătoriile, motocicletele şi mişcarea în general (snowboarding, longboarding, mersul pe bicicletă, înotul, yoga etc). Fiind totuși om de la munte (Braşov), natura îmi este cea mai dragă în toate formele ei. Din fericire, cu timpul unele pasiuni s-au transformat în rutină și acum încerc să împărtășesc cu tine în acest Jurnal în mișcare, o mică parte din experiențele trăite prin cuvinte și fotografii.

Îmi doresc astfel ca cei care îmi vor călca pe urme să știe ce pot îmbunățăți pe mai departe în propriile aventuri pentru a putea profita la cea mai mare intensitate de frumusețea lor.

Merg pe principiul că timpul se măsoară în momente frumoase care trebuie trăite cu fiecare celulă a corpului. Ideea de a transmite totul în digital a venit din dorința de a-i face și pe alții să se aventureze în lumea de afară, deoarece are numai lucruri frumoase de oferit. Pentru cei mai aventuroși, îi invit să o facă altfel și anume pe două roți.

Vă aștep pe blog să-mi spuneți poveștile voastre!

Jurnal in miscare - Claudia Adiaconitei